2020-08-10 08:08:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Lehet, hogy nem fog minden épp úgy alakulni, mint azt előre eltervezte

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma váratlan vendége érkezik, aminek eleinte nem fog örülni, mert miatta felborul tervezett napirendje. Hamarosan kiderülhet azonban, hogy mindkettejüknek nagy szüksége volt a másik társaságára.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyében jár. Kedvező ez a nap, a siker már nagyon közel! Remek üzleteket köthet, és még egy kis kalandba is bonyolódhat, ha ön is úgy akarja.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jelentős napnak számít ez a mai az Ikrek jegyűek számára. Amit eddig csak remélt, azt a valóság most felülmúlhatja. A mai nap sok érdekes és izgalmas eseményt tartogat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bonyolult nap ez a mai! Nem lehet egyszerre mindenkinek és mindennek megfelelni, ezzel ne is próbálkozzon. Ahogy a mondás tartja, nem foghat a macska kint is, bent is egeret. Az ügyeskedés, taktikázás mit sem használ.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehet, hogy nem fog minden épp úgy alakulni, mint azt előre eltervezte, de ez ne adjon okot arra önnek, hogy elkedvetlenedjen! Hosszú távon jók a kilátásai, és a pillanatnyi kudarcok csak elgondolkodtatják, de semmiben meg nem akadályozhatják.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önt mindig boldogsággal tölti el, ha hasznos munkával töltheti napját. A dolgos napot ráadásul családias, jó hangulatban töltheti el a munkahelyén. Otthonában is harmónia várja, de ha mégsem, akkor magában kell keresnie az okát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szokásos programjai zajlanak, és ez sajnos túlságosan rutinszerűvé teheti a napját. Habár ön szereti a biztonságot, az önben zajló belső átalakulási folyamatok miatt mégis idegesíti, untatja a megszokott. Próbálkozzon valami apró változtatással!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Bika-hold miatt újult erővel áll neki a munkának, mintha valami láthatatlan erő hajtaná, nem ismer lehetetlent. Az önből áradó energia másokra is átragad, lelkesítőjévé válhat egy kis közösségnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap kedvez az ügyintézésnek, a szórakozásnak és mindenféle mozgásnak, sportolásnak is. Már csak az a kérdés, hogyan lehet ennyi mindent egy napba besűríteni. Jól átgondolt szervezéssel még ez is sikerülhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap a kapcsolatteremtés, ismerkedés napja lehet a Bak jegyűek számára. Az estéjét ezért úgy szervezze, hogy erre lehetőleg alkalmat adjon. A társasági élet mindenkinek ajánlott, de a magányos Bakoknak ma egyenesen tilos otthon maradniuk!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma elégedett lehet önmagával, mert mindig egy lépéssel az események előtt jár, így nagyszerűen ki tudja használni a változással járó pillanatnyi felfordulást, tétovaságot. Ma csak a saját érdekeiért álljon ki!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne bízzon senkiben, megtörténhet, hogy a szép ígéretek elszállnak, és még akkor sem realizálódhatnak a tervei, ha nagyon megbízható emberektől kapta az ajánlatot vagy a biztatást. Legyen még egy kis türelemmel!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: